torek, 12. junij 2012

Pogled z druge strani...lahko vse spremeni

Pozitivne spremembe se mi vseskozi dogajajo. Začela sem z drugimi očmi gledati na svet. Karma. Dobre stvari se ti dogajajo, ko tudi ti delaš dobro. Vlagaš svoj trud v najboljšo naložbo - vesolje oziroma Tvoje življenje s tem, ko delaš na sebi in si očistiš duha, sprejemaš nove odločitve, počneš samo tisto za katerim lahko stojiš, poskušaš spremeniti svet s svojim mnenjem, če ne drugega vsaj svoj svet. S tem, ko kažeš zanimanje na vseh povdročjih vzpodbudiš motivacijo tudi pri drugih, ta trud je povrnjen! Ljudje te jemlejo za boljšega govorca/misleca, saj ni važno kako res je to kar govoriš, ampak kako nekaj dobro poveš, da ostalim zveni kreativno, domiselno, nekaj čisto svežega ter novega.

2 komentarja:

  1. Hmmmm, tukaj pa berem vpliv Hoffmana in njegove karme. Ja nekako se s tem strinjam, vendar pa tudi karmo lahko hitro spremenimo, oziroma jo lahko drugi spremenijo zate. No ja, pohvalno razmišljanje. Tudi sam sem mnenja, da kar daješ, to žanješ.

    Prof. M2M

    OdgovoriIzbriši
  2. Vpliv Hoffmana? V karmo verjamem že dlje časa kot pa se družim z Hoffmanom ;). Hvala. Odvisno je samo od tebe in tvoje situacije (kakšen si ti do drugih, kaj delaš sebi (škoduješ ali obratno) itd.) le tako se lahko spremeni tudi karma. Točno tako. Kar daš tudi dobiš.

    OdgovoriIzbriši